november 12, 2018 4:52 e m
Published by

Peter Johansson ny kommunikationskoordinator på Svenska Bordtennisförbundet

 

Idag kan vi meddela att vår alumn Peter Johansson nu ska påbörja en ny tjänst som kommunikationskoordinator på Svenska Bordtennisförbundet. Vi fick en pratstund med Peter, där han berättar mer om sin nya roll.

 

“Min nya tjänst som kommunikationskoordinator på Svenska Bordtennisförbundet innebär att jag ska bevaka våra ligor och mästerskap i alla olika kanaler som exempelvis sociala medier, hemsida och medlemstidning. Jag ska även vara med i arbetet att ta fram både en intern och extern kommunikationsplan, utveckla våra egna evenemang samt givetvis allt annat dagligt arbete som sker inom ett förbund.”

 

“En stor utmaning vi har inom svensk bordtennis är att vi behöver bli fler. Jag tror att vi från kommunikationssidan har en stor del i att lyckas med detta arbete då det är vi som ska synliggöra sporten utåt, inte bara för våra medlemmar utan även för en större målgrupp. Under VM i Halmstad såg vi faktiskt ett stort intresse både från media och privatpersoner och detta har gett oss ny kraft till att fortsätta utvecklas. Vi har ett betydligt starkare landslag nu än vi haft på väldigt länge och med deras draghjälp tror vi att bordtennis återigen kan bli den folksport som den var tidigare.”

 

Vi på Caddie önskar Peter stort lycka till med den nya tjänsten!

 

 

Categorised in: