maj 11, 2018 12:32 e m
Published by


 

Nu har vi startat igång Sports Marketing Diploma

Nu har vi haft programstart för vår distansutbildning Sports Marketing Diploma (SMD). Utbildningen har tagits fram för att möta behovet och efterfrågan av en marknadsföringsutbildning som förbereder studenten på bästa sätt för en karriär inom idrottslig verksamhet. Sports Marketing Diploma ges på halvfart över 51 veckor.

 

På bilden ovan syns studerande Martin Andersson (till vänster) från Halmstad, tillsammans med namne Martin Andersson som är föreläsare på Caddie. Martin sitter idag med i hockeyklubben Halmstad Hammers marknadsgrupp där han valt att engagera sig ideellt. Nu påbörjas studierna parallellt med att han har kvar sin nuvarande anställning. Under sin studietid kommer Martin att applicera sina kunskaper och färdigheter direkt på en fadderorganisation.

 

Skräddarsydda utbildningar tillhör framtiden

Att ha förmånen att studera på distans, fördjupa sig inom de områden som du själv brinner för och kunna få individuell vägledning och coaching är något som definitivt tillhör framtiden. Studerande som läser SMD har förvisso en del fysiska träffar med föreläsningsdagar på plats i Helsingborg och i Stockholm, men merparten av arbetet sker på distans. Avstämningar görs veckovis via distansbaserade kanaler, vilket många upplever som fördelaktigt.

 

Ny start planeras till hösten

Om det är som så att du missat denna utbildningen ges en ny chans till hösten. Då planeras för en kursstart i september månad. Är du nyfiken och vill veta mer om vad SMD innebär och om hur du söker in, kan du läsa mer här. Tveka inte heller att ta kontakt med oss på Caddie för att ställa de frågor som finns.

 

Frans Fransson, utbildningsansvarig SMD

Categorised in: ,