mars 29, 2018 9:18 f m
Published by

Kurser för dig som söker inspiration eller kunskap

Nu lanserar vi vårens kursutbud på Caddie. Vi har noggrant valt ut de mest efterfrågade kursområden. Det blir i vår fem kurser som kommer att erbjudas i vårt utbud.

 

Eventproduktion, Marknadskommunikation och Värdeskapande sponsring är kurser som löpt på under årens lopp och där vi sett ett konstant stort intresse. Givetvis har dessa kurser anpassats och utvecklats för att möta såväl dagens som morgondagens behov, från våra deltagare. De riktar sig framförallt till de som i sin vardag arbetar med event, marknadsföring, projektledning och sponsring ute i branschen. Kanske vill man få ny inspiration, eller fördjupa och bredda sina kunskaper. 

 

Varumärkesutveckling är en kurs som tar ett specifikt fokus på idrottsvarumärket. Och här är målgruppen primärt de som arbetar med varumärkesfrågor på ett mer strategiskt plan. Fokus blir på att förstå vilka bakomliggande processer som påverkar ett varumärke, vad som skapar engagemang ute hos fans och supportrar och vilka som är de viktigaste intressenterna att kommunicera med.

 

En förhållandevis ny kurs som vi i vår kommer att erbjuda är Biljett- och publikrekrytering. Vi ser ett stort och ökat intresse av att förstå hur eventaktören ska möta privatmarknadens önskemål och behov. Frans Fransson som är kursansvarig för denna kurs påpekar vikten av att faktiskt lära oss förstå VARFÖR vi besöker en arena, match eller ett event. 

 

Nytt för i år är att vi kommer finnas på plats i landets tre storstäder Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi hoppas att vi ses!

Ta del av kursprogrammet här: https://caddie.se/oppna-kurser/

 

Categorised in: ,