oktober 31, 2019 9:11 f m
Published by

Samarbetet med Caddie fortsätter men i nytt format

Efter sju år som anställd på Caddie kommer Martin Andersson nu gå vidare som egenföretagare och konsult. Samarbetet mellan Martin, nu genom företaget Add Content, och Caddie kommer emellertid fortsätta i och kring olika projekt och Add Content kommer också genomföra uppdrag på Caddies räkning.
 
Martin har under sina år varit en enormt uppskattad Caddie-medarbetare. Han har varit konsult och föreläsare med tyngdpunkt på uppdrag inom olika yrkeshögskoleutbildningar i ämnen som marknadsföring, event, projektledning och affärsutveckling.
 
Vi på Caddie vill tacka Martin för alla hans fantastiska insatser under åren hos oss. Samtidigt ser vi fram emot vårt nya spännande samarbete och önskar Martin all lycka till med sitt företag.
 
Här kommer också en hälsning från Martin:

– Jag vill passa på att tacka Frans och Fredrik för en fantastisk tid i Caddie. Tack också till alla studenter och kunder som jag fått förmånen att arbeta med under årens gång. Resan vi har gjort tillsammans har varit utvecklande på både ett affärsmässigt- och personligt plan. Caddie har alltid arbetat med och associerats med kvalitet, något jag tar med mig på min fortsatta resa. Det är också glädjande att vi funnit en väg framåt där vi kommer att göra gemensamma insatser och projekt tillsammans.

 
/Frans Fransson och Fredrik Karlsson

Categorised in: