september 24, 2019 11:49 f m
Published by

Emma Jannesson som gick i Team 09 har nytt jobb i branschen. Hon arbetar numera som verksamhetskoordinator på Svenska Handbollförbundet. Vi fick en intervju med Emma där hon berättar mer om sin spännande tjänst på förbundet.

 

– Min tjänst som verksamhetskoordinator går ut på att vara spindeln i nätet i vår verksamhet. Jag har tillsammans med en kollega ett stort ansvar för logistiken kring hela verksamheten. Det är allt från A-landslagsverksamheten, juniorlandslagen, våra egna stora tävlingar (bl.a. Ungdoms-SM och Sverigecupen) och våra utbildningar.

 

– Mina uppgifter går bl.a. ut på att ta in offerter, boka resor, vara kontaktperson gentemot hotell osv. Jag är också med och stöttar våra distrikt ute i landet när det gäller utbildningsfrågor. Det gäller att kunna hantera många bollar i luften som det så känt heter för det är mycket som är i görningen hela tiden.

 

– Framöver händer mycket inom svensk handboll, säsongen i SHE och Handbollsligan har precis startat igång och gällande A-landslagen så väntar VM i Japan för damerna i december och för herrarna har vi sedan EM som spelas på hemmaplan. Mästerskapet delas med Norge och Österrike. Det är första gången mästerskapet delas mellan 3 länder och det är 24 länder som deltar. Finalspelet ska gå på Tele2 Arena och det kommer nog att bli något alldeles extra med plats för ca 20.000 åskådare. Senare på våren väntar ett ev OS-kval för damerna och herrarna så vi hoppas på stora framgångar åren som kommer!

 

Grattis och stort lycka till med din tjänst hälsar vi på Caddie!

 

Categorised in: