Våra tjänster

Caddie är idrottens oberoende kompetenspartner och vi verkar inom upplevelseindustrin. Vi erbjuder ett rikt och varierat utbud av tjänster inom vårt kompetensområde. Allt för att se till att du som kund ska få just den typ av rådgivning eller kompetens som du söker.

 

Söker du en föreläsare, rådgivare eller utredare?

Vi föreläser, inspirerar och utbildar företag, idrottsföreningar, idrottsförbund, kommuner, destinationer, yrkeshögskolor och universitet. Vi genomför utredningar, utvärderingar och konsultinsatser inom verksamhetsutveckling och sports marketing, t.ex. sponsring och varumärkesutveckling. Vi utvecklar och genomför skräddarsydda utbildningsprogram och kurser inom kompetensområdet. Exempel på sådana program är Sports Marketing Diploma och Affärsutveckling Event. Slutligen arbetar vi även med bemanning och rekrytering inom sportbranschen.

 

Under varje bild nedan kan du läsa mer utvecklat om de olika tjänsterna i Caddies erbjudande. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med dina frågor, funderingar eller önskemål. Låt oss veta mer om vilka just era utmaningar eller problem är just nu.