Den ödmjuke strategen, med fenomenal känsla för detaljer…

Vi har hämtat vårt företagsnamn från golfens värld men inte i bokstavlig mening utan metaforisk. Det finns en enkel anledning.

 

Bakom varje framgångsrik golfare finns en strateg. En yrkesman eller yrkeskvinna som förbereder tävlingar, tar reda på den exakta storleken på sandkornen i bunkern, läser av väder och vind. Och ger golfaren värdefulla, ofta helt avgörande, råd inför varje slag. En person som möjliggör en maximal tävlingsprestation. Caddien.

 

Caddien finns där diskret i bakgrunden. Låter ödmjukt stjärnan hyllas. Har redan tankarna på nästa slag, nästa tävling, nästa säsong. Att ha “caddie” i företagsnamnet förpliktigar, men det ger oss också en tydlig identitet. Vi är professionella marknadsförare och projektledare som inser att rådgivning har sin tid, och att “bära klubbor” har sin. Vi finns alltid till hands, men lite diskret i bakgrunden. När våra uppdragsgivare vinner, så vinner vi.

 

Tycker du som oss att det som en klok och sund logik? Skulle du vilja veta mer om vad vi skulle kunna göra för just er? Läs mer om våra tjänster här eller ta kontakt med oss och berätta om just era specifika utmaningar och frågor som finns i er verksamhet.

 

Golf affärer