mars 17, 2017 1:47 e m
Published by

Nya utbildningsuppdrag för Caddie

Vid senaste upphandlingsomgången av ESF-projektet Eventkompetens, vann Caddie Sport&Business tre av vårens sex kurser. Caddie fick förtroendet att genomföra kurserna i “Sponsring och säljteknik”, “Göra säkra överenskommelser för event”, samt det längre kursprogrammet “Affärsutveckling Event”. Eventkompetens är ett ESF-projekt för aktörer inom evenemang och event, som har Dalarnas Idrottsförbund som projektägare. Projektet engagerar företag, ideella föreningar inom idrott och kultur samt offentligt anställda som alla arrangerar samt arbetar med event. Det genomförs i Dalarna, Gävleborg och i Värmland. 

 

Det längre kursprogrammet “Affärsutveckling Event – effektiva verktyg för ökade intäkter”, kommer att genomföras både i Dalarna och i Gävleborg under våren och sommaren. Tio deltagare i respektive län har av projektägaren blivit antagna att få genomföra de sex träffarna. Hela programserien processleds av Caddies kompetenspartner Martin Andersson (ansvarig i Gävleborg) och Frans Fransson (ansvarig i Dalarna). Därutöver kommer externa expertföreläsare in under programserien för att bidra till ökade insikter och verktyg att utveckla sin verksamhet. Kursen syftar till att utveckla affärskoncept och affärsmodeller som en evenemangsaktör kan utveckla i sin vardag gentemot sina målgrupper.

 

Frans Fransson på Caddie förklarar mer utvecklat om målet med programmet “Affärsutveckling Event”:

– Målet med detta affärsutvecklingsprogram är att du som deltagare direkt ska kunna applicera inhämtade kunskaper och erfarenheter till ditt eventföretag och dina egna evenemang. När programserien är avslutad kommer målet vara att förståelsen ökat för vilka delar som gör ditt evenemang till succé och vilka fällor som man ska undvika. Och Caddie finns hela tiden på plats för att coacha och processleda de olika stegen i utvecklandet av affärsplanen.

 

Kursstarten för Affärsutveckling Event i Dalarna ägde rum i tisdags. Det var förväntansfulla deltagare som fanns på plats vid Främby Udde Resort, utanför Falun. Gävleborgs deltagare har sin kursstart senare denna månad.

 

Caddie har under 2016 varit ansvariga för genomförandet i följande kurser; sponsring och säljteknik, strategisk marknadsföring, eventlogistik och projektledare inom evenemang.

 

Categorised in: , ,