december 19, 2016 10:02 f m
Published by

Föreläsning i Växjö för CSM-programmet

 
Under höstterminen har Caddie som kompetenspartner genomfört uppdrag på Coaching & Sport Management programmet (CSM) på Linnéuniversitetet i Växjö. I uppdraget ingick bland annat föreläsning om framtidens arbetsmarknaden som väntar studenterna på temat Sports Marketing – en spaning kring framtidens yrkesroll och arbetsmarknad inom idrottsrörelsen. 
 
 
Caddie och också fungerat som extern resurs med bl a handledning och examination inom kursen i marknadsföring för idrotts- och hälsosektorn. Studenterna fick under denna kurs en genomgång i sportmarknadsföring och hur man kan på ett framgångsrikt sätt kan arbeta med marknadsplaner inom en idrottsorganisation. Ett viktigt verktyg och en viktig kunskap även för en studerande som har sitt fokus på coaching och ledarskap.
 
– Det har varit ett mycket inspirerande att få komma tillbaka till det universitet som jag själv utbildade mig på, och förhoppningsvis så har vi kunnat medverka till att ge insikter om den verklighet som man kommer ut i, förklarar Frans, kompetenspartner på Caddie och som genomfört detta uppdrag. 
 
 

Categorised in: , ,