februari 12, 2018 4:58 e m
Published by

VM i Pingis i Halmstad 2018 pristagare

Bordtennis-VM i Halmstad är årets stora idrottsevenemang i Sverige, alla kategorier. Och redan nu har evenemanget rönt uppmärksamhet för sitt arbete med att paketera bokningar, ackreditering och biljettförsäljning i samband med världsmästerskapet. På Trippus Awards-galan fick Svenska Bordtennisförbundet och Destination Halmstad ta emot priset som “årets innovatör”. Det är Trippus Event Solutions AB som står bakom galan. De är ett av de ledande företagen i Sverige på online-hantering av evenemang, kongresser, konferenser, kurser och mässor.

 

Motiveringen till priset “årets innovatör” löd: ”För en komplett och optimerad funktion av Trippus alla funktioner för att på bästa sätt administrera hela evenemanget i en och samma tjänst.”

 

På Destination Halmstad har vi två Caddie-alumner som arbetar med evenemanget; Jonny Ewerstein som är projektledare för VM 2018 och Peter Johansson som är projektkoordinator. Så här uttrycker Jonny sin uppskattning för priset.

 

– Från vårt håll är vi mycket nöjda med samarbetet med Trippus. Vi visste att det skulle bli en resa som vi gjorde tillsammans för att lösa alla utmaningar och därför känns det extra roligt att få ta emot detta pris. Jag vill tacka mina kollegor Peter Johansson och Lena Thimon som arbetat stenhårt för utveckla alla delar i projektet, säger Johnny Ewerstein, projektledare LIEBHERR World Table Tennis Championships 2018 i Halmstad.

 

Mästerskapet förväntas följas av 350 miljoner tv-tittare världen runt. Evenemanget pågår mellan den 29 april till den 6 maj i Halmstad Arena.

 

 

Källor för mer information:

http://www.mynewsdesk.com/se/halmstad/pressreleases/bordtennis-vm-vinner-innovationspris-2412031

http://www.mynewsdesk.com/se/halmstad/pressreleases/nu-slaepps-biljetterna-till-bordtennis-vm-i-halmstad-2018-2268814

 

 

Categorised in: ,