Våra tjänster

Föreläsa, inspirera och utbilda

Vi är regelbundet anlitade som föreläsare, inspiratörer och utbildare. Det kan handla om alltifrån att planera, leda och examinera en hel kurs på flera veckor till att vi kommer in och inspirerar under några timmar. Allt beror givetvis på våra kunders önskemål. Nedan finns höstens kurser och dess innehåll. 

 

OBS: Vårens kursstarter och kursämnen kommer snart att presenteras.

 

  Värdeskapande sponsring – 19 och 21 sept

 

  Varumärkesutveckling för ett idrottsvarumärke – 26 och 28 sept

 

  Eventproduktion – 3 och 5 okt

 

  Biljett- och publikrekrytering – 10 och 12 okt

 

Fler kurser och ämnesområden i listan nedan, klicka på respektive område och ta kontakt för offert, vi skräddarsyr efter dina önskemål.

 

  Sports Marketing

 

  Marknadsföring

 

〉  Marknadskommunikation

 

〉  Relationsmarknadsföring

 

  Projektledning

 

  Professionell försäljning

 

  Idé och kreativitet

 

  Vett och etikett – ditt personliga varumärke

 

 

Är du intresserad av att veta mer om Caddies kurs- och utbildningsprogram? Ta kontakt med vår kompetenspartner Frans Fransson: frans.fransson@caddie.se eller 0709-14 41 87.

 

Utreda, utvärdera och planera

Caddie är idrottens kompetenspartner med över tio års erfarenhet inom området. Vi har specialiserat oss på att utreda och utvärdera aktuella frågor inom föreningar, förbund och företag. Ibland handlar det också om att föreslå strategiska planer för framtiden. Nedan anges de områden som vi idag upplever allra mest efterfrågade.

 

〉  Identifiera föreningens samhällsnytta – Caddie har tagit fram egen processmodell för idrottens värdeskapande. Denna utgår vi ifrån då vi identifierar föreningens samlade samhällsnytta. 

 

  Varumärkesanalys – Varumärkesarbetet inom idrottsföreningar får tyvärr ofta en undanskymd roll. Att arbeta långsiktigt med att skapa värde för sina intressenter är en framgångsfaktor. Vi analyserar idrottsvarumärkets nuläge och kommer med förslag till hur man ska arbeta långsiktigt.

 

  Varumärkesplattform – Vi arbetar fram en varumärkesplattform som blir ett viktigt strategiskt och handlingskraftigt verktyg i sin kommunikation.

 

  Marknadsundersökning – Vi utför såväl kvantitativa som kvalitativa studier.

 

Är du intresserad av att veta mer om Caddies utrednings- eller utvärderingsuppdrag? Ta kontakt med vår kompetenspartner Frans Fransson: frans.fransson@caddie.se eller 0709-14 41 87.

 

Sports Marketing Diploma

För dig som vill jobba professionellt med sport och affärer.

 

Har du ett stort intresse för idrott och marknadsföring och drömmer du om att ta nästa steg i din karriär? Har du som mål att en dag kunna arbeta inom det växande området sport och affärer? Då är Sports Marketing Diploma utbildning du söker!

 

Utbildningen är framtagen för att ge dig djupa insikter, ett teoretiskt fundament och praktiska verktyg för att leda dig i riktning mot din framtida karriär, i en snabbt framväxande bransch. Priset för utbildningen är 90 000 kronor (inkl. moms).

 

Läs mer om utbildningen här:

Produktblad SMD

Sports Marketing Diploma

 

Hur anmäler jag mig till utbildningen och vad ska jag skicka med?

 

Följande delar vill vi att du bifogar digitalt i ett e-post till oss:

1.Personligt brev där du berättar om varför du söker in till Sports Marketing Diploma. Berätta om din nuvarande situation, dina ambitioner med utbildningen och vad du har för yrkesmål i sikte.
2.CV – bifoga också ett CV innehållande meritförteckning, samt kontaktuppgifter som vi kan nå dig på.

 

Mejla din anmälan till: frans.fransson@caddie.se. Har du frågor eller funderingar om utbildningen går det utmärkt att vända sig till oss på 0709-14 41 87 (Frans).

 

Bemanna och rekrytera

Vi bistår med urval och matchning och konsulterar dig i sökandet på marknadsförare, säljare och projektledare inom idrottens tjänst. Sedan 2006 har vi utbildat över 300 studerande inom sportmarknadsföring. Vårt Alumni-nätverk bildar en gedigen bas i denna urvals- och matchningsprocess.

 

Är du intresserad av att veta mer om bemanning eller rekrytering? Ta kontakt med vår kompetenspartner Frans Fransson: frans.fransson@caddie.se eller 0709-14 41 87.