augusti 8, 2017 10:49 f m
Published by

 

Har du ett stort intresse för idrott och marknadsföring och drömmer du om att ta nästa steg i din karriär? Har du som mål att en dag kunna arbeta inom det växande området sport och affärer? Då är Sports Marketing Diploma utbildningen du söker! Det är en yrkesutbildning som Caddie Sport&Business planerar att startar upp i augusti. Utbildningen är framtagen för att ge dig djupa insikter, ett teoretiskt fundament och praktiska verktyg för att leda dig i riktning mot din framtida karriär, i en snabbt framväxande bransch.

 

C57A5687

 

INNEHÅLL OCH GENOMFÖRANDE

Utbildningen ges över 51 veckor med totalt 18 dagar avsatt för föreläsningar, workshops och redovisningstillfällen. Vi genomför våra fysiska träffar cirka var sjätte vecka. Träffarna kommer att genomföras växelvis i Helsingborg och i Stockholm. Vi kommer därutöver att ha veckovis avstämning för handledning på distans under hela utbildningens gång. Men studierna är upplagda så att du kan arbeta, eller utöva din idrott och samtidigt genomföra dina studier. Det förutsätter dock att du planerar för studier de veckor vi inte ses. När du gått igenom utbildningen med minst godkänt betyg i varje kurs, erhåller du ett yrkesdiplom som sports marketing manager.

 

Under utbildningens gång kommer du att få arbeta nära en fadderpartner. Denna fadderpartner kan vara en elitförening, ett förbund, eller ett sportföretag. Caddie har ett gediget nätverk med fadderpartners som du kan välja bland. Men det kan också vara som så att du använder din befintliga arbetsgivare som fadderpartner, förutsatt att det finns en koppling till sports marketing.

 

Sports Marketing Diploma innehåller tre olika block; sports marketing, sport management och affärsmannaskap, samt fördjupning sports marketing (examensarbete). Totalt innehåller dessa tre block sju olika kurser. Innehållet är noggrant framtaget för att möta de behov som arbetsmarknaden idag ställer på en projektledare, marknadsförare eller säljare som ska verka inom sports marketing-branschen. Föreläsarresurserna har naturligtvis också den erfarenhet och den expertis som varje ämnesområde kräver. I vår ppt-presentation (nedan) har vi beskrivit de mest centrala delarna som varje kurs och block kommer att ta upp under dessa träffar.

 

C57A5759

 

ANMÄLAN OM START
Anmäla dig till utbildningen. Vi kommer att skyndsamt behandla din anmälan, och meddela dig hur den fortsatta processen kommer att se ut.

Utbildningen startar den 28 augusti. Anmäl dig snarast men senast den 20 augusti.

 

Följande delar vill vi att du bifogar digitalt i ett e-post till oss:

1.Personligt brev där du berättar om varför du söker in till Sports Marketing Diploma. Berätta om din nuvarande situation, dina ambitioner med utbildningen och vad du har för yrkesmål i sikte.
2.CV – bifoga också ett CV innehållande meritförteckning, samt kontaktuppgifter som vi kan nå dig på.

 

Mejla din ansökan till: frans.fransson@caddie.se. Har du frågor eller funderingar om utbildningen går det utmärkt att vända sig till oss på 0709-14 41 87.

 

BETALNINGSVILLKOR
Utbildningen är avgiftsbelagd och anmälan är personlig. Det är alltid du som deltagare som har det ekonomiska åtagandet gentemot Caddie, omfattande utbildningsavgiften som är 90 000 kronor (inklusive moms). Men du som deltagare kan låta annan person eller arbetsgivare betala avgifterna för din räkning.

 

I god tid före kursstart skickas en faktura till dig för inbetalning av utbildningsavgiften. Avgiften ska vara betald i tid till utbildningsstart. Om antagning sker i direkt anslutning eller direkt efter utbildningsstart, ska avgiften betalas omgående. Om du önskar få hjälp med finansieringen av utbildningsavgiften, hjälper vi dig med att få ett förmånligare lån.

 

C57A5691

 

MER INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Vill du veta mer om utbildningens innehåll och genomförande? Då kan du ladda hem informationsblad om utbildningen: Sports Marketing Diploma

 

Och via följande länk kan du ladda hem PPT-presentationen om utbildningen: Sports Marketing Diploma PPT

 

Vi ser fram emot din anmälan till Sports Marketing Diploma och Dig som studerande hos oss på Caddie!

 

Vänliga hälsningar,

Frans Fransson,
Caddie Sport&Business
0709-14 41 87

 

Categorised in: ,